Wat is CarViewer?

CarViewer is een app die is ontwikkeld voor de autobranche, waarmee snel en eenvoudig video’s kunnen worden gemaakt.
Van selfie tot complete verkoopvideo met voice-over, ondertiteling en bijpassende muziek. Er is geen aparte camera nodig en ook geen kabel om via de computer bestanden te uploaden. Met CarViewer wordt dit allemaal automatisch voor u gedaan!

 

CarViewer plaatst uw video's rechtstreeks op YouTube en binnen een handomdraai deelt u deze via de diverse autoportals en via Whatsapp, SMS, Facebook en Twitter.
Bent u taGGleAuto-abonnee? Uw voorraad is dan gekoppeld aan de CarViewer-app, zodat de standaardvideo kan worden vervangen door een zelfgemaakte, persoonlijke CarViewer-video.

 

Toepassingen

Occasions

Auto ingeruild? Binnen enkele minuten is een verkoopvideo samengesteld! Voer het kenteken in en de video wordt automatisch voorzien van voice-over en achtergrondmuziek. Direct af te spelen op Marktplaats en alle bekende autoportals.

Bedrijfsfilm

Waarom bij mij kopen? Presenteer uw showroom, werkplaats of uzelf door middel van een korte bedrijfsfilm, ook te plaatsen op de bedrijvenpagina van Marktplaats en op het eigen YouTube-kanaal.

Lead opvolging

Motiveer tot aankoop! Stuur uw klanten een persoonlijke video van een nieuw geïntroduceerd model of beantwoord zoekopdrachten van uw klanten met een video van een zojuist ingeruilde occasion. Direct delen is direct resultaat!

Acties en aanbiedingen

Verras nieuwe en terugkerende bezoekers van uw website met een steeds wisselende actie of aanbieding. Actuele, relevante content vergroot de vindbaarheid in de zoekmachines en ook deze video’s zijn gericht te delen.

Verhoog de voorpret!

Film de nieuwe auto van uw klant, als deze van de trailer rijdt, als de nummerplaten erop worden geschroefd of als deze klaarstaat om op te leveren. Verzend deze persoonlijk, via E-mail, Facebook, SMS of Whatsapp!

CarViewer & taGGleAuto

Met taGGleAuto wordt uw voorraad volledig automatsich voorzien van video. Bent u in het bezit van een taGGleAuto account, dan maakt u gratis gebruik van de CarViewer app.

CarViewer FotoVideo

Dankzij speciale technieken is de CarViewer FotoVideo uniek in zijn soort. Nieuwe slidetechniek van foto's gecombineerd met de juiste muziek zorgen voor een optimaal kijkgenot.

Foto's op uw smartphone

U kunt opgeslagen foto's of screenshots eenvoudig verwerken in de CarViewer app. Hierdoor heeft u nog meer vrijheid bij de opmaak van uw verkoopvideo.